فناوریهای پس از برداشت
تعیین شرایط مناسب نگهداری چغندرقند در سیلو و امکان استفاده از ترکیبات شیمیایی با هدف حفظ کیفیت اولیه چغندر

محمد عرفان بهرامی؛ مسعود هنرور؛ سمانه الهیان؛ اشکان رضایی

دوره 20، شماره 1 ، شهریور 1400، ، صفحه 95-108

https://doi.org/10.22092/fooder.2020.128344.1247

چکیده
  با توجه به اهمیت اقتصادی حفظ ویژگی‌های مطلوب چغندرقند در سیلو، به‌کارگیری راهکارهای مناسب به منظور افزایش مدت زمان نگهداری این محصول پس از برداشت ضروری به نظر می‌رسد. پژوهش حاضر در دو مرحله مجزا به بررسی راهکارهای عملیاتی افزایش مدت زمان نگهداری چغندرقند در سیلو پرداخته است. در مرحله اول، اثر دماهای مختلف 4، 12 و 24 درجه سلسیوس و 15، ...  بیشتر